sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 10. luukku, sisääntulon jouluistaminen

Joulukalenteripäivityksiä pukkaa nyt oikein urakalla, kun vihdoin pääsin takaisin koneeni äärelle. Yritän päästä kalenterini kanssa mahdollisimman pian oikeaan aikatauluun.

Siispä nyt aukeaa joulukalenterini 10. luukku, josta paljastuu etupihan joulutunnelmia.

Sisääntulosta kannattaa tehdä kutsuva niin jouluvieraiden kuin ihan oman talonväenkin iloksi. Töistä on huomattavasti kivempi palata, kun kotioven vierellä kynttilät loistavat lyhdyissä, ja kukat ja ovikranssit toivottavat väsyneen työläisen tervetulleeksi kotiin.


Kaivoin varastosta esiin lähes kaikki lyhtyni ja asettelin ne etuoven luo. Vanhat puulaatikot koristavat pihaani ympäri vuoden toimien välillä istutuslaatikkoina ja toisinaan tasoina kukille. Näin talvisaikaan niiden päälle on oiva asetella lyhtyjä.


 Syksyä koristamaan hankkimani calluna on vielä täysissä voimissaan, joten se sai luvan jäädä tuomaan myöskin joulutunnelmaa. Varaston oveen naputin naulan kranssia varten. Päädyin ripustamaan siihen joku vuosi takaperin askartelemani kranssin. Etuoveemme kranssi ei mielestäni oikein sovi ovessa olevien ikkunoiden takia, mutta varaston oveen se on oikein passeli.


 Lähempänä joulua lisään todennäköisesti uusia koristeita sisääntulon luo, mutta tässä vaiheessa en paljasta niistä enempää. Pysyttele siis kuulolla!

Valoa joulun odotukseesi!

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää, niin kutsuvan näköinen sisääntulo❤️ Leppoisaa alkavaa viikkoa❤️

    VastaaPoista