perjantai 10. huhtikuuta 2020

Pääsiäisarvonta: Tiedonjyväsiä kanoista -kirjanen

Yhteistyöpostaus: arvontapalkinnot saatu Maatiaiskanasen elämää -blogin Hillevi Joutjärveltä.

Olen lapsesta asti haaveillut omasta tilasta, jolla asuisi poneja, possuja, lampaita, lehmiä ja tietenkin kanoja. Vielä tuo haave ei ole toteutunut, vaan asumme rivitalossa. Suunnitelmissamme on kuitenkin muuttaa omakotitaloon, kunhan sopiva koti löytyy.

Maalla asumisesta ja eläimistä haaveillessa on hyvä aika lueskella eläinoppaita. Niinpä tilasin itselleni sekä kesäkanoista haaveilevalle ystävälleni Maatiaiskanasen elämää -blogia kirjoittavan Hillevin Tiedonjyväsiä kanoista -oppaat. Ihana Hillevi lähetti minulle pari opasta myös arvottavaksi täällä blogissa.


Tiedonjyväsiä kanoista -kirjasessa kerrotaan, mitä tulee ottaa huomioon kanoja hankkiessa ja kuinka kanoja hoidetaan. Lisäksi kirjasessa on kanaharrastajien lyhyitä tarinoita omista kokemuksista kanoihin liittyen.

Opas sopii erinomaisesti kanojen hankkimista harkitsevalle, mutta siitä löytyy mielenkiintoista yleistietoa kanoista myös niille, joille omien kotkottajien hankinta ei ole ajankohtaista.

Arvon kaksi kappaletta Tiedonjyväsiä kanoista -oppaita. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen 17.4.2020 klo 23:59 mennessä. Jätäthän kommenttiin myös yhteystietosi (esim. sähköpostiosoitteesi), jotta saan sinuun yhteyttä, jos onni suosii sinua.

Onnea arvontaan ja leppoisaa pitkäperjantaita!

10 kommenttia:

 1. Haluaisin jossain vaiheessa kanoja, vielä ei ole onnistunut. Lisätietohan ei pahaa tee�� Mukavaa pääsiäistä!�� price_93@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toiveesi toteutuu joskus! Tieto on aina hyvästä. Kiitos! :)

   Poista
 2. Mukana arvonnassa 😊 Mukavaa pääsiäisen aikaa!🐤🐰
  miakinnun75(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana kans, on ajatusta ollut kanojen hankintaan sitten joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset joskus hankkimaan omia kanoja. :)

   Poista
 4. Onpa mukava arvonta. En kuitenkaan osallistu arvontaan, kun ei meille varmaan kanoja koskaan tule. Mutta toivotan sinulle hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Isäntä o joskus heittäny ajatuksen kanoosta. Itte enoo viälä ajatukselle lämmenny, mutta eihän sitä koskaa tiärä.

  VastaaPoista