maanantai 19. helmikuuta 2018

Tulppaanikausi on täällä!

Tulppaanit, nuo ihanat kevään airuet! Viime viikolla vietimme tyttäreni syntymäpäiviä. Ihana ystäväni toi meille kauniin tulppaanikimpun. Lisäksi sisälle unohtamani ruukun tulppaanit ovat puhjenneet kukkaan. Meillä nautitaan siis tulppaanien loistosta sekä maljakossa että ruukussa.

Helmikuu on tulppaanien aikaa.
'Pretty in Pink' -sekoituksen tulppaani
Tulppaaneissa on niin herkullisia värejä.
Ihanat nuput
Ruukkutulppaanien seasta pilkistää krookuksen 'Vanguard' versoja.
Minun elämäni on ollut, ja tulee edelleen olemaan, kovin kiireistä. Ihan kiva niin, sillä kiireni ovat mukavaa sorttia: viime viikolla järjesteltiin ja juhlittiin tyttäreni 3-vuotissynttäreitä, ensi viikolla on jälleen yhdet synttärit, ja lisäksi olen aloitellut uutta työtä. Työ on onneksi sellainen, että pystyn edelleen hoitamaan lapsia kotona ja tekemään töitä silloin kuin haluan ja sen verran kuin haluan. Vaikka kiireni siis ovatkin mukavia, en valitettavasti ehdi kirjoittelemaan tänne niin usein kuin haluaisin. Hiljaisuudestani huolimatta olen kyllä lukenut muiden ihania blogeja, vain kommentointi on jäänyt vähemmälle. Toivottavasti kevään myötä aikani riittää paremmin myös kirjoittamiseen!

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

11 kommenttia:

 1. ...ja kun tulppaanit nuupahtaa, niistä voi tehdä vielä jääkukkia ;)

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit tosiaan on ihania ❤ Iloisia, kiireisiä päiviä toivottelen siulle ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanat tulppaanit, ovat minunkin suosikkikukkiani tähän vuodenaikaan. Mukavaa pakkasviikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulppaanit taitaa olla tähän aikaan vuodesta aika monen suosikkikukkia. :)

   Poista
 4. Juuri heitin kaksiviikkoa vanhat tulppaanit pois. Olin ostanut ne kukkakaupasta, eli sain todella hyvänlaatuisia.
  Mukavia hetkiä kiireesi keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onpa sinun tulppaanisi kestäneet pitkään! Minä hankin omani yleensä ruokakaupasta, eivätkä ne kestä kovin montaa päivää. Vika voi tosin olla kukkien hoitajassakin. :D

   Poista
 5. Ihania on nuo tulppaanit❤ Aina silloin tällöin on kiva hakea kimppu kotiin, kukat tuovat iloa aina:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 6. Tulppaanit on niin ihania ja kuuluvat hyvin oleellisena osana aina tähän vuodenaikaan. On niin mukavaa aina kun saa valita kaupasta uuden puskan, kun edellisestä aika jättää.. :)

  VastaaPoista