Tein nuorimmaistamme ajatellen Vauva-lehden helmikuun 2018 numerosta napatun reseptin mukaan omenalettuja, jotka ovat maidottomia ja sokerittomia, ja sopivat näin ollen sormiruokailemaan opetteleville pienokaisille. Herkullisen makunsa ansiosta (etenkin hunajalla ja marjoilla höystettynä) nämä maistuvat myös isommille lapsille ja aikuisille.
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl kaurahiutaleita
1/4 tl leivinjauhetta
1/4 tl kanelia
1/4 tl kardemummaa
1 muna
1 dl kauramaitoa
1 rkl öljyä
2-3 omenaa
Sekoita jauhot, hiutaleet, leivinjauhe, kaneli ja kardemumma keskenään. Sekoita toisessa kulhossa muna, kauramaito ja öljy. Yhdistä seokset. Kuori omenat ja leikkaa niistä noin 0,5 cm paksuja siivuja. Dippaa omenasiivut taikinassa ja paista pannulla öljyssä molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
Yksinkertaista, mutta herkullista -etenkin itsepoimittujen luonnonmarjojen kera |
näyttääpä herkulliselta, hjam<3
VastaaPoistaHerkulliselta maistuikin, suosittelen! :)
PoistaOi, mitä herkkua!
VastaaPoistaOli kyllä herkkua :)
PoistaOijoi mitä herkkuja, letut on niin hyviä:) Noita pitääkin kokeilla! Kiitos ohjeesta♥ Mukavaa keskiviikko iltaa♥
VastaaPoistaKokeile ihmeessä! Letut on ihania. Kiitos! <3
PoistaHei taas. Tosi hyvä resepti ja meillä kun on pieni pojanpoika tulen varmasti tekemään. Kiitos sinulle olen iloinen tästä.
VastaaPoistaKiva, että tämä ilahdutti sinua. :) Toivottavasti letut maistuvat pojanpojallesi! :)
Poista