maanantai 23. heinäkuuta 2018

Syksy on saapunut

Helteet jatkuvat, mutta syksy on tullut, ainakin jos syysleimuihin on luottaminen.

Syysleimu 22.7.2018
18.7.2018 aukesi ensimmäinen kukka.
Nyt leimut kukkivat jo täyttä häkää.
Onneksi syysleimujen vieressä liljat ovat vielä nupullaan ja tuoksuherneet vasta aloittelevat kukintaansa. Vielä saadaan siis nauttia kesästä ja kukista.

Joko muilla syysleimut kukkivat?

12 kommenttia:

 1. Kaikki auringossa olevat syysleimut kukkivat jo täälläkin. Aika hurjaa. Samoin nauhukset. Onneksi daaliat vasta aloittelevat, niin on jotain kukassaan vielvielä ensi kuun lopullakin 😊 Ihana väri syysleimussasi ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onneksi syysleimu tuntuu ainakin täällä kukkivan pitkään. Jotkut kasvit on myös aloittaneet kukinnan suhteen uusintakierroksen, joten vielä saa nauttia kukkaloistosta. :)

   Poista
 2. Ensimmäiset syysleimut aloittelivat viikko pari sitten. Aikasessa ovat täälläkin :)

  VastaaPoista
 3. Elokuuta ilmassa täälläkin. Syysleimut, syyshortensia, nauhukset ja kultapiisku, kaikki jo kukassa. Viinimarjat kohta kypsymässä. Iloista loppukesää :)

  VastaaPoista
 4. Suysleimut ja osa muistakin syyskukkijoista jo kukkivat. Komeamaksaruoho ja syysasteri eivät sentään vielä :) Kukkijoita riittää varmasti syksyyn asti, sillä tahti hidastuu päivien lyhyessä ja öiden viiletessä. Vaikka syyskukkijat jo aloittelevat, pidän tätä vielä kuitenkin kesänä. Minähän en pidennä Suomen inhottavinta vuodenaikaa yhdellä päivälläkään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tässä vielä eletä kesää, vaikka syksyisiä merkkejä onkin ilmassa, tai sanotaanko, että kukassa. :) Minä tosin oikeastaan odotan jo syksyä.

   Poista
 5. Syysleimut ovat parhaimmillaan täälläkin, niiden tuoksu ja hehku on upea.

  VastaaPoista
 6. Minun kehäkukat kukkii ja tavallisesti kukkivat kun lapset lähtee kouluun. Syysleimu on nupulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukinta tuntuu olevan etuajassa vähän joka lajilla.

   Poista